Sayfalar

25 Haziran 2013 Salı

Boy Uzatma Kitabı İçeriği


Boy uzatma formülü kitabı içindekiler 

Boy Uzatma Kitabı İçeriği

Boy uzatma egzersizleri ni videolar eşliğinde ve uygulamalı biçimde öğreneceğiniz boy uzatma formülleri, 8 kısıma ayrılmaktadır 



Kısaca ve sırasıyla boy uzatma kitabı özeti;



Bölüm 1:  Boy uzatma hakkında yapılan araştırmalar ve bilimsel çalışmalar.

Oskoloji uzmanlarının boy uzatma yaşı ve boy uzatmayı etkileyen faktörler hakkında yaptıkları araştırmalar anlatılmıştır. Ve boy uzatma formülü kitabında bulunan egzersizlerin ne şekilde vücuda etki edeceği konusu dile getirilmektedir.



Bölüm 2: Besleme alışkanlığının düzenlenmesi

Boy uzatma formülü kitabında anlatılan yöntemlerden maksimum verim alabilmek, bu konuda vücudun beslenme alışkanlıklarını da düzenlemeyi gerektiriyor. Bu konu hakkında bütün detayları öğrenebilecekdiniz.



Bölüm 3: Boy Uzatma da Duruş Geliştirme

Özellikle dikkate alınan konulardan birisi olarak, yaşantımız boyunca, boy uzamasına doğrudan etki eden belirleyici unsurlardan birisi de duruşumuz olmaktadır. Boy uzatma konusunda verimli sonuçlar alabilmemiz doğru duruş pozisyonlarını alışkanlık haline getirmemizle mümkün oluyor. Doğru duruş pozisyonları geliştirebilmemiz için merak edilen herşey  bu bölümde anlatılmaktadır.



Bölüm 4: Uyku Alışkanlığının düzenlenmesi

Kısa boylu olmaya sebep olan veya  boyun uzamasını engelleyen en önemli konulardan birisi de yanlış uyku pozisyonları diyebiliriz ve dikkatlerden kaçan en önemli sebep.  Bu konu hakkında bütün detayları bu bölümde bulacaksınız.


Şimdiye kadar olan bu egzersizler haricinde bölümler,  ön hazırlık sayılabilir ama şu kadarını söylemeliyim ki, gerek doğru uyku pozisyonları olsun , gerekse duruş geliştirme ve beslenme alışkanlıkları olsun, düzenlenmesi durumunda,  yapılan egzersizlerden kısa zamanda maksimum sonuç almanızı sağlayacak son derece önemli konulardır.




Bundan sonraki bölümlerde ise egzersizlere yer verilmektedir. Aynız zamanda burada resimli olarak anlatılan egzersizler iki adet videolu eğitimle uygulamalı olarak ta anlatılmaktadır.



Bölüm 5: Egzersizler bölümü birinci kısım;  Ön Alıştırmalar

Bölüm 6: Egzersizler bölümü ikinci kısım; Düzenli Egzersizler

Bölüm 7: Egzersizler bölümü son kısım;- İleri Egzersizler

Bölüm 8: Ve boyun daha uzun görünmesini sağlayacak önemli ipucları nelerdir son kısımda öğreneceksiniz

Boy uzatma formülü işe yarıyor mu ve konu hakkında yapılan bilimsel çalışmalara ilişkin konuyu "Boy uzatma kitabı işe yarıyor mu" başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Boy uzatma formülü kitabına indirimli sahip olmak için "Boy uzatma kitabı" başlıklı yazımızda ki indirim kuponunu kullanabilirsiniz.

boy uzatma formülü kitabı satın al

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder