Sayfalar

19 Ocak 2014 Pazar

Boy Uzatma Formülü Kitabı


Boy Uzatma Formülü Kitabı

XVA-8a72F-10 - Kupon kodunun günü geçmiştir)  

Başlangıçta boy uzatma formülü kitabı hakkında benimde tereddütlerim vardı. Her insanda olabileceği gibi ön yargılar. 

Ama şu kadarını söylemekte fayda var ki, bilimselliği ispatlanmış olan yöntemleri, ön yargılarımızla gözardı etmek, sadece kendimize haksızlık etmek olur.

Boy Uzatma Formülü Kitabı'nda anlatılan tekniklerin gerçekten işe yaradığı, ilk olarak "Derek J. Boris, M.D.´nin" yapmış olduğu bilimsel araştırmalardan ortaya çıkıyor.

Bu düşünceden yola çıkarak sizlere açıklamak istediğim bazı gerçekler var. 

Çünkü, kitabı alarak okuyan ve verilen teknikleri uygulayan bazı yakınlarım var. Zaten ön yargımı kırmama neden olan gerçekte onda gördüğüm değişimlerdi.  Bu yüzden de ve de bir blogcu olduğum için de sizlere bilgi vermek istedim.

Her şeyden önce uzun boylu olmak ne gibi avantajlar sağlar;

Her şeyden önce hayatın bir çok safhasında, başlı başına bir avantajdır uzun boylu olabilmek. Eğer kısa boylu biriyseniz, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Ve zamanında uzun boylu olan insanlara ve yaptıkarına ve çıktıkları kimselere baktığınız zaman belki gıpta ettiniz.

Eskiden bir söz vardır. (Bir dirhem et bin ayıp örter diye bir söz)
Ama şimdi bulunduğumuz zamanın gerçekleri bu sözü değiştirdi. Artık talep gören birisi olabilmeniz için yakışıklı veya güzel olmanıza gerek yok. Evvela boyunuza bakıyorlar değil mi.

Her cinsiyetin uzun boylu olabilmek için belki farklı gerekçeleri vardır. Ama mutlaka görmüşsünüzdür etrafına pervane gibi dönen kızların olduğu uzun boylu gençleri bekli bir çoğu yakışıklı bile değildi.

Göz ardı etmememiz gereken diğer bir gerçekte, her erkek beraber yürüdüğü arkadaşının uzun boyundan dolayı kendisinden daha dikkat çekici olmasından rahatsızlık duyar. 

Sadece o değil;

Kısa boy sebebi ile bir çok insanın elinizden kaçan iş fırsatlarını düşünün.

Bu gün bir polis olabilmek için dahi boyunuzun belirlenmiş bir seviyeyi geçmiş olması gerekiyor.

Kızlar açısından uzun boylu olmanın sağlayacağı avantajları da göz ardı etmemek gerek. Zira kısa boylu olmanın bir kıza getirebileceği ruhsal çöküntüyü tahmin etmek o kadar da zor olmasa gerek.  Aslında kısa boylu bayanların, uzun boylu hem cinsleri yanında kendilerini kötü hissetmeleri için artık bir sebep yok. Zira bu sorun artık 6 hafta gibi kısa bir sürede son buluyor.

Artık hangi cinsten olursanız olun yada hangi milletten olursanız olun bilimsel veriler öyle gerçekleri ortaya çıkardı ki boy sebebiyle ortaya çıkacak bütün problemlerin önüne geçmeniz artık bu mucize formüllerle, bu mucize teknikler le mümkün.

İşin ilginç tarafı ise ön yargılarımızdan olmasa da bazı gerçeklere vakıf olmak için dünyadaki gelişmeleri geriden takip ediyor olmamız bu işin en acı tarafı, çünkü bu yeni bulunmuş bir gerçek değil önceden bulunmuş ve kullanılmış ve ülkemize ise daha yeni gelen bir formül.

Daha fazla habersiz kalmak gerçekten haksızlık olurdu değil mi? Bu benim kişisel görüşümdü.

Boy Uzatma Formülü nü kullananların yaptıkları yorumlara bakarsanız haklı olduğumu daha iyi anlarsınız;
İşte diğer ülkelerde boy uzatma formülü kitabı kullananlar

Boy Uzatma Formülü Kitabı kullananlar ve yorumları
Boy Uzatma Formülü Kitabı kullananlar ve yorumları
Boy Uzatma Formülü Kitabı kullananlar ve yorumları
Boy Uzatma Formülü Kitabı kullananlar ve yorumları
Boy Uzatma Formülü Kitabı kullananlar ve yorumları
Boy Uzatma Formülü Kitabı kullananlar ve yorumları
Boy uzatma formülü kitabı yorumları ndan da anlayacağınız gibi,  Boy Uzatma formülü kitabı nı almak için artık tereddüt duymanıza gerek yok çünkü bunun mümkün olduğunu söyleyen sıradan insanlar değil hekimlerdir. Üstelik konu ile ilgili olan branşlarda hekimler.


Belki duymuşsunuzdur, hekimlikte  Oksoloji diye bir branş var ve bu branş sadece boy, yükseklik üzerine bir tıbbi branş. Ve bu kitabın ve verilen formüllerin oluşturulmasında kaynak olarak alınmış olan doktorlardır onlar.

Yani anlayacağınız bu kitabın hazırlanmasında tamamen bilimsel gerçekler kullanılmıştır. Peki bu kitapta anlatılanlar sizlere ne vadediyor.

Kesinlikle garantili bir uzama kesin bir uzama vaad ediyor. Üstelik o kadar kendilerine emin bir ürün ki yüzde yüz para iade garantisi ile satışa sunuyorlar bu kitap.


Peki o halde risk nedir yani kaybedecek neyimiz var?
Kaybedecek hiçbir şey yok.
Çünkü olmazsa diye bir problem yok.

Not: Boy uzatma formülü kitabı Türkiye'nin güvenli ödeme ağlarından odaklı pazar üzerinden satışa sunuluyor. Odaklı pazarın tamamen müşterileri koruyan bir alt yapısı vardır. Bu yüzden ödeme gerçekleştikten sonra hemen kitabı bilgisayarınıza indire biliyorsunuz.

Boy Uzatma Formülü Kitabı Satın Al
Ve kitaptan memnun kalmazsanız, ürün garanti kapsamında olduğu için paranız iade ediliyor. Üstelik Boy Uzatma Formülü Kitabı fiyatı normalde 72 tl dir. Ama bu kitaba, kupon kodu kullanarak %10 indirimli sahip olabilirsiniz

%10 İndirim kuponu kullanarak boy uzatma formülü kitabı satın al 


Ürün resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

54 yorum:

  1. Merhaba admin. Bir soru sormak istiyorum. Bu kitabda anlatılan yöntemler ile sağlanan başarılardan bahsediyorsunuz.şimdi bende sizin başlangıçta taşıdığınız şüpheleri taşıyorum.Kitabı alacağım ama kesin başarılı olacağımı nereden bileceğin bana bu konuda garantiyi km verecek birde kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparak yardımcı olsa sevnirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...

      Başlangıçta bu kitap hakkında tereddütlerinizin olması gayet normal.
      İlk duyan herkese bu anlatılanlar pekte inandırıcı gelmiyor.
      Asıl sorunumuz nedir biliyor musun?
      Dünya da ki teknik ve bilimsel konulara en son vakıf olan bir ülkede yaşıyoruz.
      Yukarıdaki yazıya ve yorumlara dikkat ettiysen eğer;
      Derek J. Boris, M.D adlı bir bilim adamının yapmış olduğu araştırmalar sonucu elde edilen bir formülden bahsediyoruz.
      Üstelik alanında önemli olan bir isim.
      Yorumlara dikkat ettiysen eğer, yorumlarda ismi ve resmi geçen tüm kişiler hep yabancı kökenli olan kimselerdir.
      Yani bir çok şeyi olduğu gibi bu konuyu da geriden takip ediyoruz.

      Ama şu kadarını söyleyebilirim ki bu formülün piyasaya sürüldüğü zamandan günümüze kadar bir çok satış gerçekleşti. Ve ilgili forumlara da pek bir şikayetle karşılaşmadım. Ve ters bir kullanıcı yorumuyla.

      Bana garantiden bahsediyorsun.

      Yine yukarıda yazılanlara dikkat ettiysen her hangi bir sebeple üründen memnun kalmaz isen 60 gün içerisinde para iade garantisi bulunuyor. Üstelik en güvenli ve en büyük network ağlarından birisi olan clickmerkez.com güvencesi ile.

      Bundan büyük garanti olur mu?

      Hiçbir risk altına girmeden bu ürüne sahip olmak gördüğün gibi mümkün.

      Sil
  2. merhaba bişeyi merak eiyorum acaba bu kitanı normal kitapçılarda bulma şansımız yok mu? yani illa internetten mi sipariş etmemiz gerekiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Boy uzatma formülü kitabı basılı bir yayın değil dijital bir üründür.(Yani bir e-kitap)
      Bu yüzden bu kitabı kırtasiyelerde bulmanız mümkün değildir.
      Satışı internet üzerinden gerçekleştiriliyor.
      Bu sayede bu e-kitabı alanların bir sonraki güncellemelere de ulaşma şansı oluyor.
      Boy uzatma formülü, boy uzatmak için ihtiyaç duyacağınız bütün egzersileri kapsıyor ve satın aldığınız zaman son güncelleme ile eklenen videolu egzersizlere de ulaşma şansınız oluyor.

      Sil
  3. hepsine eyvallah güzel şeyler paylaşılmış ve ikna oldum gibi birşey diyelim .
    bu kitaptaki programlar çok sık bir program mı ? yani çalışan bir insan bu programı rahatlıkla yapabilecek durumda mı ? . Mesela ben sabah 8 aksam 7 olarak çalısmaktayım bu programı aldıgımda bu saatler içerisinde yapamayacagım . sadece aksam 7 den sonra yapma şansım olacak yine de bir etkisi olacak mı? .bir sorum daha var emin olmak için soruyorum yukarıda kı bilgileri okudum ve sıkıntı olmayacagını söylüyor yine de size emin olmak için sormak istedim yaşım 20 ve boyum 1.73 benım tek ıstedıgım boyum 1.80 olsun başkada bişey istemiyorum bu mümkün müdür ?.. beslenme bakımından da programlar olacaktır elbette ki . bu beslenme programında ki yiyeceğimiz ve içecegimiz şeyler bütçemize uygun şeyler midir ? çok pahalı şeyler midir biraz bu konuda bilgi edinebilirsem çok iyi olacak çünkü çevremde de boy konusunda sorun yaşayan çok insan var benim gibi .
    Şimdiden teşekkür ediyorum cevabınızı bekliyorum en acilinden .. İyi aksamlar ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Gürkan...
      Boy uzatma formülü kitabını almadan önce bende çok karışık ve zorlayıcı egzersizler olacağını düşünmüştüm.

      Ama egzersizleri gördüğüm ve uyguladığım zaman o kadarda zor olmadığı anladım. Zaten egzersizler üç kademeden oluşuyor.

      İlk aşamada basit ve zorlayıcı olmayan egzersizler bulunuyor. Ve aşama aşama gerdirme egzersizlerine geçiyorsun. Egzersizlerin asıl amacı, zaten omurgamızın sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkartmak ve bu doğrultuda omurgada uzamayı sağlamak. Ve bu egzersizler gün içerisinde herhangi bir saatte yapabileceğin, yardıma ve herhangi bir araca ihtiyaç duymadan yapabileceğin egzersizlerdir ve günlük yarım saatini dahi almıyor.

      Boy uzatma formülünün uygulaması ile sağlanacak uzama, büyüme hormonları ile bağlantılı değildir bu yüzden 20 yaşından büyük olmanın bir önemi yok.

      Beslenme alışkanlığındaki düzenleme tamamen doğal ve gündelik yiyeceklerden oluşuyor. Zaten günlük hayatta tükettiğimiz yiyecekler. Boy uzatma formülünün beslenme ile ilgili bölümünde anlatılanlar, beslenme de gıdaların değişimi ile ilgili değil, beslenme alışkanlığımızın düzenlenmesi ile ilgilidir.

      Kitaptaki diğer önemli bir konuda doğru uyku pozisyonları ile ilgili.

      Sadece uyku pozisyonların düzenlenmesi ile omurga ve boyun kısmına uyguladığın baskıyı kaldırarak 1 - 2 cm uzayabileceğini biliyor muydun?

      Boy uzatma formülü clikmerkez güvencesi ile satışa sunuluyor ve garanti kapsamındadır. Eğer işe yaramadığını düşünürsen 60 gün içinde sadece bir mail göndererek paranı geri alabiliyorsun.

      Sil
    2. bu egzersizlerin yanında başka sporlar yapabilme şansımız var mı mesela fitnees gibi ve ya yüzme gibi ?
      bir de ben üniversite öğrencisiyim ve yakında dönücem üniversiteye bu e kitabı her bilgisayarda kullanabiliyor muuyuz yani şimdi ben bu kıtabı alsam şuan memleketımde kullandıgım bılgısayarıma indirsem üniversiteye döndüğümde bu e kitabı orda başka bir bilgisayarda acabılecek mıyım ve ya flash a falan atabılecek mıyım ??

      Sil
    3. Gürkan, yapacağın egzersizlerle birlikte fitnes ve ya yüzme gibi diğer sportif faaliyetlere katılman sana artı bir avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum. Diğer soruna gelince e-kitap pdf formatında olduğu için flaşa atabiliyorsun. Ve istediğin bilgisayarda açman mümkün. Ayrıca egzersiz videolarını internet üzerinden izlemen için sana birde şifre veriliyor.
      Yani hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

      Sil
    4. gürkan egzersizler işe yaradımı yaradıysa bizimle paylaşabilir misin ?

      Sil
  4. ne kadar uzama oldu senın boyunda bunuda acıklarsan sevınırım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Egzersizleri düzenli bir biçimde uyguladığım söylenemez. Normalde benim boyum 1,69 idi. Böyle olduğu halde ve uyku pozisyonlarımı biraz değiştirerek 2-3 cm uzama olduğunu söylemeliyim.Şu anda 1,71 civarında. Ama bu egzersizleri düzenli bir biçimde uygulayan ve 5 cm uzayan yakınlarım var. Zaten benim bu kitabı almama neden olanda onlardaki bu değişiklik olmuştu.

      Sil
  5. peki bu kitabi geri verme garantisi var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boy uzatma formülü kitabı %100 para iade garantisi olan bir kitaptır. Yani memnun kalmadığın taktirde 60 gün içerisinde göndereceğin bir e-mail ile ödediğin parayı geri alabiliyorsun.

      Sil
  6. Bu kitabi kac yaslarinda kullanmaliyiz peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapta anlatıldığı kadarıyla belirli bir yaş sınırından bahsedilmiyor. Ama şu kadarını hatırlatmakta fayda var ki bizzat oskoloji uzmanları tarafından desteklenen boy uzatma formülü egzersizleri, sadece ergenlik dönemi için değil bütün yaş grupları için geçerliliği tamamen ispatlanmış yöntemler içeriyor.

      Yani hangi yaşta olduğun fark etmiyor.

      Sil
  7. 60 gün içerisinde para iadesi gerçek mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet her ne sebeple olursa olsun memnun kalmazsanız 60 gün içerisine para iade garantisi bulunuyor. Bu garanti aynı zamanda güvenli ödeme ağı clickmerkez'in de güvencesi altında...

      Sil
  8. Eğer kitabı usb ye çekip kopyalarsak geri iadenin anlamı nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada iadeden maksat kitabın iadesi değil ücretin iadesidir. Memnun kalmazsanız mail göndererek paranızın iadesini talep ediyorsunuz. Zaten lisanslanmayan dijital ürünlerde iade söz konusu olmaz. Yani memnun kalmazsanız kitap sizde kalıyor ama paranızı geri alıyorsunuz.

      Sil
  9. 21 yaş 1.61 boy bayan.gerçekten ikna edici şeyler fakat sadece esneme ile 7.5 cm mümkünmü gerçekten yani hormon olmadan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merve hanım merhaba...

      Boy uzatma formülü kitabında anlatılanlar sadece egzersizlerden ibaret değil. Yukarıda verdiğim bilgilere dikkat ettiyseniz sadece doğru uyku pozisyonlarını alışkanlık haline getirerek dahi omurgaya yapılan baskının ortadan kalkmasıyla 2 cm uzamak mümkün olabiliyor. Formülde belirtilen egzersizler çoğunlukla omurga boyunu uzatmayı sağlayan egzersizler. Yani hormonal bir uzamadan bahsetmiyoruz.

      Yaşınız itibariyle bir çok kimseden daha avantajlısınız. 21 yaşında bir bayansınız, egzersiz programına sadık kalarak kısa zamanda neticeye ulaşacağından eminim

      Benim düşüncem eğer tam anlamıyla bu egzersizleri uygularsanız bir ay içerisinde boyunuz 1,65 in üzerine çıkacaktır. Üstelik dediğim gibi para iade garantisi varken bir riskte almamış oluyorsunuz

      Sil
  10. peki madem iade serbest yani bu çelişkili bi durum insanlar işe yarasada iade edebilir ,yani işe yarayıp yaramadığını nerden bilebilirsiniz ki hem kitapta kalıyomuş pc'de..ben birde net fiyatı öğrenmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet üzerinden satışı gerçekleştirilen (ve garanti kapsamı taşıyan) dijital ürünlerin bir çoğunda durum bu şekildedir. Ortada fiziksel bir ürün bulunmadığı için para iadesi durumunda yazarın bir kaybı olmaz.

      Aslında dijital ürünler için online etkileşimli lisanslama yöntemleri yeni yeni gelişmeye başlandığı için daha önceden durum böyle idi. Ama son zamanlarda çıkan dijital ürünlerde durum değişi. (Mesela şimdi çıkan bazı dijital kitapların açılabilmesi için her zaman internete bağlı olmanız gerekiyor ve kitabı her açmak istediğinizde lisansınız otomatik olarak doğrulanıyor. İade ettiğinizde lisansınız iptal ediliyor ve kitap bir daha açılmıyor)

      Kitabın ingilizce orjinal versiyonu Grow Taller de durum böyledir.

      Ve Türkçe ürünlerde yavaş yavaş bu sisteme geçmeye başladılar. Tahminimce boy uzatma formülünde de bir sonraki güncellemesinin yapılmasıyla birlikte lisanslama yöntemlerini kullanmaya başlanacaktır.

      Ürün para iadesi aslında ürün sahipleri için, ürünün satış potansiyelini arttıran çok akıllıca bir pazarlama yöntemidir. Ve boy uzatma formülü kitabını alanlar içerisinde, para iadesini talep edenler yok denecek kadar azdır.

      Kitabın şu an ki satış fiyatı 72 TL dir. Yukarıda ki kupon kodunu kullanırsanız 64 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.

      Sil
  11. peki çok teşekkür ederim en kısa sürede almayı planlıyorum umarım işe yarar

    YanıtlaSil
  12. bi insan en fazla kaç cm uzayabiliyor peki yani istatistiksel bi veri varmı ? yoksa kişiye göre değişiyorsa neye göre değişiyor

    YanıtlaSil
  13. cm olarak belli bi sınır varmı yoksa kişiye göre değişiyormu bu yani neye göre belirlenebilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar uzama olacağı, sanırım egzersizleri yapacak kişinin programı nasıl uygulayacağına bağlı bir durum. Kitapta ve resmi web sitesinde söylenen 7 cm uzama, egzersiz programına tam bağlı kalınması durumunda beklenilen uzamadır.

      Sil
  14. bir yorumda 1.63den 1.74e uzadım diyor? bu mümkünmü cidden 11cm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...

      11 cm uzama muhtemelen ergenlik dönemi içerisinde gerçekleşmiş olabilir.
      Bu dönem içerisinde boy uzatma formülündeki egzersizlerin uygulanması tabi ki maksimum bir uzama etkisi yapabilir.

      (Hem hormonal hemde omurga ve kemik uzaması birlikte olmuş oluyor).

      Ama ergenlik çağından sonra boy uzatma formülü ile gerçekleşecek uzamanın (maksimum) 7 cm den yukarı çıkması pekte düşünülemez.

      Sil
  15. ben 16 yaşındayım boyum 166 cm baba boyu 180 anne boyu 154 acaba kullansam 10 cm civarı uzar mıyım yardımcı olursanız sevinirim illa 10 cm değilde 5 cm bile uzasam yeter yardım ederseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...

      Yaşınız genç ve gelişme çağında olduğunuz için boy uzatma formülü olmadanda boyunuzun uzamasını sağlayacak egzersizlerle boyunuzu uzatabilirsiniz. Ama boy uzatma formülü kitabında bulunan egzersizleri uygularsanız bu süreci hızlandırmış olursunuz

      Sil
    2. yani 5 cmde olsa uzayabilirim benim boyum 4 senedir uzamıyor inşallah egzersizlerle uzar

      Sil
  16. bende 16 yaşına gireli 5 ay oldu boyum 170 acaba uygulasam 7 cm uzayabilirmiyim

    YanıtlaSil
  17. Merhaba. Bu konuyla ilgili aklıma takılan bişi oldu. Peki madem omurga uzatarak boyu uzatıyor bu yöntem demek ki sadece bizim üst gövdemiz uzayacak ve kol bacak boyumuz kemiklerimizden dolayı aynı kalacak. O zaman vücudumuzda dengesiz bir görüntü oluşmaz mı üst tarafımız uzun bacak boyumuz ve kollarımız kısa kalmaz mı? Böyle bi görüntü beni korkutur. Ennn kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Omurgada bulunan uzama potansiyeli vardır, farkında olmadan omurga üzerine yüklenen bu baskı, yanlış uyku ve duruş pozisyonlarından kaynaklanan bir sorundur aslında. bu egzersizler ile zaten olmanız gereken uzunluğa erişmiş olacaksınız.

      Sil
  18. Peki anladım saolun ama bu benim soruma yanıt değil maalesef. Yani şu an omurgamızın uzama potansiyelinin ortaya çıkmamış haliyle orantılı olan vücut uzunlukları orantısız hale gelebilir mi???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Sizin söylediğiniz gibi, omurgamızın uzama potansiyelinin ortaya çıkmamış hali ile vücudumuz zaten orantılı olamaz.

      Bu durumda omurgayı gerektiği gibi konumlandırabilmek bu orantıyı sağlamak için olmazsa olmazdır. Sizin korktuğunuz gibi bu orantı bozacak derecede bir uzama zaten tıbben mümkün değildir. Yani rahat olun.

      [img]http://www.boyuzatmakitabi.com/wp-content/uploads/2013/11/boy-uzatma-kitab%C4%B1-kullananlar.png[/img]

      boy uzatmanın öncesi ve sonrası ile ilgili bu resme dikkat edin adam hiçte orantısı bozulmuş gibi durmuyor

      Sil
  19. bu adam kaç cm uzadı acaba bilgi verirmisin admin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam kaç cm uzadığını tam olarak bilmiyorum, ama fark edilir derecede uzayabildiği ortada. Gerçekten uzamak istiyorsan şansını denemeye değer çünkü boy uzatma formülü işe yaramadığı taktirde para iade garantisi veren bir kitap.

      Sil
  20. hiç alan biri yokmu ya polislik denicem boyum tam sınırda biri bişeyler yazsın suraya geleceğim söz konusu lütfenn

    YanıtlaSil
  21. admin boy uzatma sürecinde hangi besinleri tükettin biraz bilgi verir misin yada kullanan yakınların neler tüketti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba boy uzatma formülü kitabında anlatılan besinler aslında günlük tükettiğimiz besinlerdir. Boy uzatma formülünde anlatılanlar besin takviyesi değil daha çok beslenme düzeni ile ilgili konulardır. Ayrıca ihtiyaç duyacağımız vitamin, mineral ve proteğin ihtiyaçlarından bahsederken bunlar bakımından zengin olan besinler hakkında da bilgi veriyor.
      Kısaca bunlar içerisinde ihtiyaç duyacağımız vitaminler;
      A vitamini (retinol, karoten), b2 vitamini (riboflavin), b6 vitamini (piridinat, piridoksin), b12 vitamini (kobalarnin), c vitamini (askorbik asit, cevitamin asit), d vitamini (kalsiferal, viosterol, ergosterol), e vitamini (tokoferol), f vitamini (linoleik ve araşidonik doymamış yağ asitleri), k vitamini (menadion) hakkında bilgileri kitap içerisinde bulabilirsiniz.
      ihtiyaç duyacağımız mineraller; kalsiyum, krom, potasyum, klor, florur, sodyum, iyot, demir, çinko, magnezyum ve fosfor mineralleri içeren besin kaynakları hakkında bilgiler veriliyor
      Ve kitap ayrıca proteğin kaynaklarından da bahseder.

      Sil
  22. bu kitabı almak istiiyorum nasl alabilirim yardmcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  23. bu kitabı almak istiyorum nasl alabilirim yardmcı olurmusunuz bide gercekten faydası varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Boy uzatma formülü kitabına sahip olmak ve hatta %10 indirimli satın almak için gerekli bilgilere yukarıda yazıyor...

      Yapman gereken yukarıdaki linkten resmi web sitesine gitmek. XVA-8a72F-10 kupon kodunu kullanarak indirimli alabilirsin.

      Nasıl yapacağın yukarıda kırmızı renkli yazıda anlatılıyor

      Eğer faydası olmadığını düşünürsen 60 gün içerisinde kitabın resmi web sitesine e-mail göndererek ödediğin parayı geri alabilirsin

      Sil
  24. Iyi gunler.Ben Azerbaycandan yaziyorum.Bilmek isterdim ki bu kitabi buradan sifariw ede bilirmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet e-kitabı Azerbaycandan paypal ödemesi ile satın alabilirsiniz.
      Zaten kitap, e-kitap olduğu için satın aldıktan sonra hemen bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz...

      Sil
  25. Merhaba,
    Bende boy uzatma formülü kitabını almak istiyorum ancak aklımda soru işaretleri var. Mesela bu e-kitabı satan birden çok site var ve hangisi resmi site bilemiyoruz. Yazdıklarınız ikna edici ama verdiğiniz adresin resmi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba betül...

      Boy uzama formülü kitabı için ziyaret ettiğiniz bütün siteler bilgilendirme siteleridir. Ve hemen hepsi sizi boy uzatma formülü kitabının resmi web sitesine yönlendirecektir.

      Ve bu blogtaki yazılarda verdiğim linklerde sizi kitabın resmi web sitesine ulaştırır.

      Sil
  26. Sayın yönetici benim
    babam: 1.86 boyunda
    annem: 1.53 boyunda
    ben: 1.72 boyundayım 16 yaşındayım bu kitaptakileri uygularsam 1.80 olurmuyum? olursam kaç ayda veya yılda olurum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...
      Henüz onaltı yaşında ve büyüme çağında olman senin için büyük avantaj.
      Boy uzatma formülü için en etkili yaş grubundasın aslında...

      Sil
  27. Merhaba. Ben bir buçuk ay önce 14 yaşıma girdim.Şuan boyum 1.55 annem 1.58 babam 1.73 bu kitabı alsam sizce ne kadar sürede boyum kaç cm uzar

    YanıtlaSil
  28. Merhaba bu e-kitap kaç sayfa acaba?

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil