Sayfalar

22 Haziran 2013 Cumartesi

Boy Uzatma Formülü Kitabı İşe Yarıyor mu?

Gerçekten boy uzatma kitabı işe yarıyor mu?

Boy uzatma formülü kitabı işe yarıyor mu


Adı forum sitelerinde ve blog sitelerde efsane gibi dolaşan "boy uzatma formülü kitabı" bahsedildiği kadar etkili mi ve içeriği hazırlanırken ne tür evrelerden geçmiştir?

Bu konu boy uzatma formülü kitabını duyan bir çok kimse tarafından gerçekten çok merak edilen bir konu olmuştur.

Boy uzatma kitabı içeriği nelerden oluşur



Boy uzatma konusunda ve boy uzatma formülü kitabının hazırlanmasında yapılan bilimsel araştırmalardan bahsedecek olursak;

Yapılan araştırmalara göre insan vücudunun belirli bölgeleri sosyal aktivitelere göre ve beslenme alışkanlıklarına göre değişiklik göstermektedir.

(Kimi insanın boyunun uzunluğu uzun bacaklarından dolayıdır, kimi insanın ise gövde kısmının diğer bölgelerine göre daha uzun olmasından boy uzunluğundaki bölgesel farklardır. Boyun ve kollardaki uzunluk gibi bölgesel farklılıkların bir çoğunun ergenlik döneminden çok sonra oluştuğunu bilimsel araştırmalar ortaya koymaktadır.)

İspanyollar tarafından oynanan Jai Alai oyununda yapılan güçlü egzersizlerin bir neticesi olarak, oyuncuların sağ kolunun sol kolundan en az 5 santim daha uzun olması ve bu durumun ergenlikten sonra ortaya çıkması ileri yaşlarda bölgesel uzama olabileceğinin bir kanıtı olarak gösterilmektedir.

Ayrıca bilinen oyunlar içerisinde beyzbol oyununda yine atıcıların kullandıkları kol yine güçlü egzersizleri beraberinde getirdiği için diğer koldan 7,5 santim e kadar daha uzun olabilmektedir.

Burada bahsedilen bölgesel değişimler, genetik faktörlerden çok sosyal aktivitelere ve beslenme alışkanlıklarına göre şekillenmektedir.

Boy uzatma formülü kitabı - boy nasıl uzar


Boy uzatma formülü e kitabı nasıl boy uzatır diye düşünüyorsanız kısaca özetler isek, tıpta oskoloji uzmanlarınca geçerliliği kabul gören, boy uzatma formülü kitabında verilen aşamalı egzersizler vücudumuzun bölgesel gelişimlerini sağlayacak özel stratejilerdir. Orantılı bir şekilde uzamayı  sağlayacak bu egzersizlerin uygulanmaya başlamasından itibaren, bir kaç hafta içerisinde etkisini göstermeye başladığı bilimsel olarak kanıtlandığı gibi formülün bir çok kullanıcısı tarafından da geçerliliği ispatlanmıştır.

İşte bu sebepten bu kitabı alarak uzama gerçekleşeceğine dair kitabın para iade garantisi bulunuyor
Güvenli ödeme ağı clickmerkez tarafından satışına aracılık edilen boy uzatma formülü kitabı istatistiklere göre şu an piyasada en çok satılan ürünler arasında yer alıyor.

Boy uzatma formülü resmi sitesine "buradan" ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder